Масло от баобаб

39.00лв.

100% чисто масло от баобаб

Категория: Product ID: 8684

Маслото се извлича чрез студено пресоване на семената от африканските дървета гиганти от род Adansonia. То е богато на омега-3,6 и 9 мастни киселини, витамин Е, каротеноиди и фитостероли. Баобабовото масло предпазва кожата от високите и ниски температури, действа противовъзпалително и промотира възстановителните процеси в кожата! Подходящо е за суха и зряла кожа. 

При ниски температури, подобно на зехтина, маслото помътнява и кристализира. Съхранявайте на сухо и хладно място до 25°С далеч от пряка слънчева светлина и достъпа на деца. Да не се използва в случай на алергии. Само за външна употреба!

Съставки /INCI/: Adansonia Digitata (Баобаб) Seed Oil

100 мл

Тегло 250 g