София, България

+359894990029

info@mahikas.com

Безплатна доставка при поръчка над 79 лв.

Последвайте ни:

Правила и условия

Транспортни условия

Извършваме доставки в цяла България с куриерскa фирма Еконт. Доставката се извършва до 4 работни дни, като поръчки направени след 13:30 часа се обработват на следващия работен ден. Цената на доставка се калкулира на база въведени данни при приключване на поръчката. Доставката е безплатна за всички поръчки при сума над 79 лева на територията на България.

Плащане

Плащането се извършва чрез наложен платеж – плащане в брой на куриера при доставка или с дебитна/кредитна карта – гарантирано от Еконт.

Политика на поверителност

Защитата на личните Ви данни е важна за нас. Mahikas.com обработва и предприема мерки за защита на личните Ви данни съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Вашите лични данни ще бъдат използвани единствено и само за предоставянето на исканата от Вас услуга – приемане и изпълнение на поръчки, връзка с Вас в случай на проблеми свързани с поръчката и за подобряване на обслужването на онлайн магазина. 

Отказ от поръчка и връщане

Mоже да върнете закупените от mahikas.com продукти в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

– Продуктите да са в оригиналната си опаковка.

– Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване.

– Да бъде включена разписката от пощенски паричен превод, с която сте получили продуктите.

– Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка.

Продуктите могат да бъдат заменени с други или да се възстанови стойността им, ако не желаете замяна. В гореупоменатия случай mahikas.com възстановява стойността на продуктите, без стойността на доставката. 

Up