София, България

+359894990029

Безплатна доставка при поръчка над 79 лв.

Последвайте ни:

Джинджифил – коренът на всичко добро!

Традиционно корен от джинджифил се използва за третиране на различни стомашно-чревни проблеми като гадене, подуване, газове, разстроен стомах, загуба на апетит и др. Според индийската медицинска система Аюрведа джинджифилът се препоръчва за подобряване на храносмилането. В Ароматерапията джинджифилът е известен със своите стимулиращи и затоплящи качества. Използва се широко като бактерицидно, противовъзпалително, антиоксидантно и подобряващо кръвообращението средство.

Екстракът от джинджифил, който използваме в продуктите на Махика се получава чрез техниката на свръхкритичен въглероден диоксид. Това е зелена технология за екстракция, в която се използва въглероден диоксид като разтворител на биологично активните вещества. В резултат на този процес в крайния продукт няма остатъци от токсични разтворители, неорганични соли, тежки метали или микроорганизми. Също така в процеса на производство няма отпаден продукт с токсичен произход, който да замърсява природата.

Джинджифил
СО2 екстракт от джинджифил
Отспускащ балсам с джинджифил
Отпускащ балсам с екстракт от джинджифил

СО2 екстрактът действа добре за облекчаване на напрегнати мускули и възстановяване на кожата от вредните УВ лъчи. Може да се използва в борбата с натрапчивия целулит или при различни неразположения в тялото. Използва се широко като бактерицидно, противовъзпалително, антиоксидантно и подобряващо кръвообращението средство! Също така ако търсите автентичния аромат на джинджифил определено ще искате да изберете СО2 екстракт. Сравнено с етеричното масло, екстрактът от джинджифил има изключително силен и приятен аромат характерен за самата билка.

Up